Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/jumpfood.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/jumpfood.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Jumpfood - der er sport i go' mad

fjerbold

Tre års arbejde med at bane vejen for en sund madrevolution i det danske idrætsliv lagde et vigtigt fundament for processen. Men der er lang vej endnu, før den traditionelle fastfood er udskiftet med sundere alternativer i sportshaller landet over.

Derfor har partnerne bag Projekt SMIL – Sundere Mad i IdrætsLivet og konceptet Jumpfood igennem den seneste tid arbejdet på at få videreført SMIL i et nyt projekt. Projektet vil fokusere på enkle retningslinjer for sund mad i idrætslivet, på mad til stævner og på uddannelse i arbejdet med sund mad.

Det er forventningen, at planerne er konkretiseret i sommeren 2017.

Vil du vide mere?

 

Fem fyrtårne og 25 frontløbere blev for tre år siden udvalgt til at bane vejen for sund madrevolution i det danske idrætsliv. Den afsluttende evaluering viser, om og hvordan hallerne er lykkedes med at udskifte fastfood med slowfood.

Læs meget mere om vores erfaringer fra de sidste tre års projekt her:

http://jumpfood.dk/evaluering/ 15_snackboks-pic

 

Når idrætshaller skifter pommes frites og franske hotdogs ud med Jumpfood burgere og sandwiches, så tiltrækker det både løbere og børnefamilier. Projekt Sundere Mad i Idrætslivet har været en succes, men der er en række bump på vejen til mere sund mad i hallerne.

Læs mere her: http://www.dgi.dk/arkiv/2014/12/03/tredje-halvleg-er-blevet-sundere
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vi har desværre haft problemer med tilmeldingssystemet til konferencen, hvilket betyder at flere tilmeldinger ikke er blevet registreret.

Har DU fået en bekræftelsesmail og er dit navn på deltagerlisten herunder , så ER du tilmeldt!

Er du ikke registreret på listen, må du meget gerne tilmelde dig på ny IDAG inden kl. 14 via dette link (https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=2K1X4JX9C59K) eller ring direkte til Anne Hvitfeld Larsen, Kræftens Bekæmpelse (3525 7527). Kan du se at en kollega eller samarbejdspartner der burde være tilmeldt  ikke står på listen må du meget gerne give os besked

Beklager ulejligheden.

Status Tilmelding SMIL konference

Den 4. december inviteres du og en masse andre interesserede fra kommuner, haller, idrætsliv m.fl. til den anden SMIL konference.

15_snackboks-picSelvom Jumpfood fortsætter for fuld kraft derude – også efter 4. december –  markerer konferencen afslutningen af den nuværende SMIL projektperiode. Konferencen afholdes i Albertslund Hallen, Skallerne 14, 2620 Albertslund. Deltag og hør, se og smag Jumpfood og få del i de mange erfaringer fra projektet. Du kan ikke undgå at blive inspireret!

Du kan downloade det spændende program og tilmelde dig til konferencen via de to links herunder. Tilmeldingsfrist er den. 20. november

Tilmeld dig SMIL konference 2014.

Download invitation og program for SMIL Konference 2014