By admin

0

Festivalmad og fast food: Vælg sund mad, når du er ude og spise

Categories : Blogindlæg

Det er altså ikke umuligt at forblive sund, selvom du tager ud at spise. Mange synes det kan være svært at holde den sunde livsstil, når man ofte tager ud at spise med både familie og venner. Men der er mange muligheder på restauranter, som slet ikke er så usunde. Læs mere her.

Fast food besøget – hvad gør du?

Vil alle dine venner lige pludselig på en fast food restaurant, og er du i gang med at forbedre din livsstil og specielt dine madvaner? Så er det nok noget af en træls situation. Men der er altså flere valgmuligheder at vælge imellem, hvis du gerne vil med på turen, og ikke være den eneste, der ikke er med.

Flere fast food restauranter er begyndt at have salater. Dette er et åbenlyst valg, hvis du vil vælge noget, der er sundere. Der er langt flere sunde madvare i, som for eksempel hummus, spinat eller kylling, som altså ikke er stegt i friture.

Men hvis du ikke vil skælde dig for meget ud fra de andre, er der også andre muligheder. Du kan vælge mindre mad, og generelt mad med færre kalorier. Det kunne være nuggets, som faktisk ikke er så slemme, når det kommer til kalorier. Det kan også bare være en mellem pomfrit med en dip. Det er helt okay at spise noget, som måske ikke er det sundeste i verden. Så længe du ikke går helt amok med den usunde mad, som mange af os hurtigt kommer til at gøre.

Festivalmad – kan du være sund på festivalen?

Skal du på festival, og vil du gerne holde dine sunde madvaner? Så er det altså også muligt. Enhver festival, selv Rockiholstebro.dk, servere en masse forskellig slags festivalmad hos deres mange boder. Det er altså ikke kun det usunde mad som pizza, kebab og vafler. Der er også ting som pitabrød, som sagtens kan gøres sundt, salter og andet, som slet ikke er så usundt.

Det handler mere om, at du skal være stærk. Du skal vælge de steder der er sunde, men også gerne det mad, som du rent faktisk kan lide. Ellers bliver det jo umuligt at modstå den lækre mad, hvis ikke du giver dig selv lov til at spise den sunde, men lækre mad. Sådan forbliver du sund, selv på festivalturen.