By admin

0

Sådan laver du en fantastisk trøffelsauce

Categories : Blogindlæg

Trøffelsauce er en fantastisk sauce, der passer til flere forskellige retter. Den er lækker til pasta, kød og fisk, og giver et ekstra løft til din mad. Trøffelsauce er ikke så svær at lave selv, og her får du en opskrift på, hvordan du laver den lækreste italiensk trøffelsauce.

Ingredienser

For at lave en fantastisk trøffelsauce skal du bruge følgende ingredienser:

– 1 løg

– 1 fed hvidløg

– 2 spsk. olivenolie

– 1 dl. hvidvin

– 1 dl. madlavningsfløde

– 1 tsk. dijonsennep

– 1 tsk. salt

– 1/2 tsk. peber

– 1/2 dl. revet parmesan

– 1/2 dl. revet pecorino

– 1-2 spsk. hakket trøffel

Sådan gør du

Først skal du hakke løget og hvidløget fint. Varm olien op i en gryde, og svits løg og hvidløg i olien i 5 minutter. Tilsæt hvidvinen, og lad det koge ind i 3-4 minutter.

Tilsæt fløden, dijonsennep, salt og peber. Lad saucen koge i 5-10 minutter, til den er indeholdt.

Rør parmesanen og pecorinoen i, og smag til med salt og peber. Tilsæt hakket trøffel, og servér.

Hvad kan jeg servere trøffelsauce til?

Denne fantastiske trøffelsauce er super god til det meste. Den er nærmest uundværlig, når du laver pasta. Du kan også servere trøffelsauce til kød, fisk, risotto, pizza osv.

Hvad gør trøffelsauce så lækker?

Det er trøffelen, der gør saucen så fantastisk. Trøffel er en produkt, der skal opleves, og ikke beskrives. Det er en urt, der er svær at beskrive, men super let at genkende. Trøffel er en urt med en intens og kraftig duft og smag, og som sætter sin præg på din mad.

Hvorfor er det smart at lave sin egen trøffelsauce?

Det er billigere at lave din egen sauce, end at købe den i butikken. Trøffelsauce kan købes i butikkerne, men det er ofte dyrt. Du kan lave din egen for under 50 kroner.

Er trøffelsauce svær at lave selv?

Nej, det er den slet ikke. Den tager ikke lang tid at lave, og den er super nem at lave. Du kan lave den, mens du laver resten af maden. Du skal bare følge denne opskrift, og så har du den allerbedste trøffelsauce.

Konklusion

Trøffelsauce er en fantastisk sauce, der passer til flere forskellige retter. Den er lækker til pasta, kød og fisk, og giver et ekstra løft til din mad. Trøffelsauce er ikke så svær at lave selv, og her får du en opskrift på, hvordan du laver den lækreste trøffelsauce.