By admin

0

En tur ud i bølgen blå

Categories : Blogindlæg

Kom med ud i naturen!

Lad os da bare forkæle os selv, hvis vi har muligheden for det. Skulle vi ikke tage ud en tur i bølgen blå, ligge ved stranden og bare nyde naturen. Der er så mange gode naturområder og steder, hvor det er godt at bade. Danmark er et land af vandhunde. Det er bare at tage afsted.

For mig er det vigtigt med bæredygtigt badetøj, fordi jeg går meget op i den grønne omstilling. Derfor handler jeg også altid inde på den grønne markedsplads. Her kan jeg finde produkter lavet af mere bæredygtige, økologiske og genanvendelige materialer, og der er i sagens natur et stort fokus på miljøvenlighed i alle aspekter. Det glæder mig meget at kunne gøre noget godt for miljøet, og det giver mig en bedre badetur, når jeg ved, at mit badetøj er lavet af genanvendelige materialer.

Kom med ud i verden!

Hvad siger du til det, vil du ikke med ud og opleve noget, komme væk fra skærmen og livet bag glas? Derude venter den store verden, Guds frie natur, og der er lange strande. Vinteren er lang herhjemme, men det samme er sommeren.

Har du været ude på den rejse, som du har længtes efter at foretage? Måske har du længe haft en forestilling om Portugal, om hvor skønt, der måske er, men muligvis har du aldrig været der, og måske har du opgivet at tage derhen nogensinde. Jeg forstår udemærket idéen om at have et sted, et slags shangrila, som man drømmer om, men aldrig tager til, men nogle gange er det også en god idé virkelig at gøre det, man drømmer om, hvis det er menneskeligt muligt. Drømme vil der altid være, og de er også meget, meget vigtige.

Kom med ud i det gode liv!

Livet kan så let forandre sig. Har du lagt mærke til, om du har lavet nogle store forandringer i dit liv?

Hvordan kan man forandre sit liv på en sund og positiv måde?

Gode livsændringer

  • Spis superfoods. Du kan gå ind på nettet og læse mere om det.
  • Sørg for at komme ud og bevæge dig. Din krop har brug for, at du lytter til den, og din krop vil takke dig for, at du lytter til den.
  • Hold dig en god døgnrytme og gå i seng senest kl 22 og stå op kl 6-7 stykker. Det er videnskabeligt bevist, at det er sundt at gå i seng kl 22, for det er der, din krop gerne vil sove. Hvis du bliver oppe i længere tid, hvad mange jo gør, så kan kroppen gå tilbage til en mere vågen tilstand, og det kan længere tid, før du får får et vindue igen, hvor krop og sind vil sove.
  • Begræns din skærmtid om aftenen, så det kunstige blå lys ikke forstyrrer din evne til at falde i søvn.
  • Sørg for at komme ud i naturen. Du har brug for den stimulation, som naturen giver dig.
  • Dyrk yoga, meditation og mindfullness.