By admin

0

Få en højere søvnkvalitet

Categories : Blogindlæg

En god søvnkvalitet er essentiel for at fungere i dagligdagen, og det kan være forfærdeligt at gå længe med dårlig nattesøvn. Før du tyer til medicin og søvnpiller, så er der nogle ting, du selv kan gøre for at forbedre din nattesøvn. Lad ikke desperation overmande dig, selvom du er træt. Prøv i stedet noget at det følgende…

 

Bedre fysisk komfort, når du skal sove

Ofte er grunden til, at du sover dårligt, at din madras, din pude eller din dyne er ubehagelig. Du kan finde en ordentlig madras på websitet her, og for at finde en pude, der er perfekt til dig, bør du besøge en lokal sengeforretning. Her kan de vejlede dig, alt efter hvordan du ligger og sover om natten.

 

Hvis du er enlig, så kan det være, din krop savner tryghed om natten. Selvom du er godt tilpas med at være single, har menneskekroppen en række trykpunkter, der automatisk gør os mere trygge. Du kan øge din afslapning og komfort ved at anskaffe dig en pude, du kan ligge og kramme om natten. Det kan hjælpe dig med at slappe af og få ro til hovedet, alt imens du bevarer din singlestatus.

 

Sidst kan det være, dit værelse har den forkerte temperatur. Enten er din dyne for varm eller for kold, eller også skal du indstille varmen anderledes. Dette kan du prøve dig lidt frem med, og du kan evt. prøve at tage et tæppe med i seng.

 

Vaner, der påvirker din søvn

Dine vaner i dagligdagen kan snildt påvirke din søvn. Der er tale om alt fra måltider til motion, så her er nogle råd til, hvordan du bedst muligt kommer på rette vej.

 

Undgå at spise halvanden time før du skal i seng – hvis du fordøjer, mens du sover, kan de forårsage forvirrende og ubehagelige drømme. Det sagt, hvis du er meget sulten inden sengetid, så spis noget let. Det kan være et stykke frugt, mørk chokolade eller kiks, som maven har lettere ved at bearbejde.

 

Hvis du sidder meget stille, så sørg for at komme ud og røre dig inden sengetid. Det kan være en aftengåtur før eller efter aftensmaden, men det kan også være en tur i fitnesscenter med jævne mellemrum.

 

Den mad, du spiser, påvirker din søvn. Prøv at holde dig til at spise sundt og varieret, så vil du hurtigt opleve en bedre fordøjelse og nattesøvn.