By admin

0

Den ultimative guide til hvordan du kan anvende essentielle olier

Categories : Blogindlæg

Der er flere måder at anvende essentielle olier på for opnå de helbredende effekter. Folk benytter sig ofte af såkaldte diffusere, som er en enkel og super nem måde at bruge æteriske olier til aromaterapi på. Men du kan også anvende æteriske olier direkte på din hud. Hvis du bruger æteriske olier topisk, bliver du nødt til at fortynde et par dråber æterisk olie med en bærerolie – som kokosnøddeolie eller jojobaolie – for at sikre, at de ikke irriterer din hud. Når du har fortyndet æteriske olier med den rigtige bærerolie, mangler du bare at finde ud af hvor henne du skal bruge det?

 

Hvor skal du anvende din foretrukne æteriske olieblanding?

 

De fleste rene æteriske olier har deres fordele gennem aromaterapi, og det er derfor vigtigt at sikre, at du anvender essentielle olier på en sådan måde, at du opnår alle fordelene for dit velbefindende i stedet for bare at give din hud lidt ekstra fugt med bærerolien. Der er nogle steder på kroppen hvor du opnår langt flere fordele.

Når du først har fortyndet din blanding af æteriske olier korrekt med en bærerolie, er du klar til at fortsætte og smøre dem på din krop. Hvis du prøver at bruge en æterisk olie som te-træolie til at spotte behandle et problemområde på din hud eller bruge æteriske olier, der fremmer fugtighedsretention, ved du måske nøjagtigt, hvor du vil anvende din æteriske olie. Så længe du har foretaget den rigtige fortynding, og du har foretaget en allergi-test på et lille område for at sikre, at du ikke har allergi eller følsomhed, er det fint! Men hvis du forsøger at lindre smerter eller hjælpe dig selv med at slappe af, undrer du dig måske over de bedste steder at anvende æteriske olier på. Uanset om du prøver at lindre hovedpine eller bare forsøge at hjælpe dig selv med stress med aromaterapi, har vi nogle forslag til det bedste sted på kroppen at anvende essentielle olier.  Du har nok allerede bemærket af indersiden af huden på dine arme, håndled og eller indre lår er særlig følsom og huden er markant tyndere end andre dele af din krop. Oftest er det her at årerne tydeligt fremkommer og derfor er det et perfekt sted at anvende essentielle olier. Det gør det muligt for olierne at træne igennem huden hurtigere og øger effektivitet. Prøv at tænke på det som en rod, hvis du vil vande eller fodre en plante, gør du det altid ved rødderne, hvor disse næringsstoffer absorberes.