By admin

0

Pift dine måltider op

Categories : Blogindlæg

De fleste kender det. Det er mandag, du er kommet sent hjem fra arbejde og står og skal til at være kreativ i køkkenet. Det ender med, at du ikke har overskuddet eller energien til det, så aftenens hovedret lyder på en velsmagende omgang luftfrikadeller og skysovs.

 

Hvis du kender til ovenstående scenarie, bør du læse med her hvor vi kommer med et par sunde og nemme tips til at pifte dine retter op.

 

Hvad skal vi have til aftensmad?

Denne sætning kan sætte gang i en hel del forvirring, især hos forældre. Det kan være belastende at skulle komme på nye og gode ideer til sunde og lette retter hver eneste dag. Derfor benytter mange mennesker sig også af måltidskasser, hvor de betaler for at få en kasse leveret til hoveddøren, fyldt med alle de ingredienser man skal bruge, så retterne er lige til at lave.

Det er dog ikke alle der har plads til sådan en ordning i budgettet, men heldigvis findes der gode alternativer.

Det kan være en god ide først og fremmest at sætte sig med familien hver weekend, og planlægge en madplan til hele den kommende uge. På denne måde kan alle familiemedlemmer også få lov at ønske retter.

 

Sundere morgenmad

Hvis det ikke er ideer til aftensmad du har svært ved, kan det måske være morgenmaden eller frokosten der halter.

Man siger at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen, og man bør derfor sørge for at få sig et sundt måltid. Der findes heldigvis en form for multifunktionelt “krydderi” til alle dagens retter og/eller drikke. Nemlig proteinpulveret. Især hvis man træner, er proteinpulver en rigtig god kilde til hurtigere at se resultater.

Men det er altså også med til at vise resultater på spisebordet. En kedelig omgang havregryn med mælk kan hurtigt spices op med et scoop proteinpulver med smag. Det kan være chokolade, jordbær, vanilje – you name it.

 

Hvad gør proteinpulver?

Proteinpulver fungerer som et supplement til din ellers varierede kost. Det er en proteinrig kilde som især benyttes af mange styrketrænere.

Hvis du, som så mange andre, ikke lige har overskuddet til at sætte sig ind i, hvor mange proteiner der er i hvert enkelte stykke mad du spiser, kan proteinpulveret være svaret for dig.

 

Proteiner er essentielt for muskelvækst og man ser mange professionelle atleter og sportsudøvere gøre brug af det. Der findes flere forskellige slags proteinpulver med mange forskellige smage, så det er bare op til dig at finde ud af hvad du bedst kan lide.